Jak kupować ?

Selotrazi.com je online prodavnica sa najvecom bazom rezevnih delova i opreme za poljoprivredne masine.Mozemo se pohvaliti brojkom od nekoliko miliona artikala razvrstanih u razne kategorije i jos uvek prosirujemo ponudu kako bi zadovoljili potrebe nasih kupaca. Trenutno zauzimamo vazno mesto u ovoj oblasti trgovine na teritoriji Balkana i Istocne Evrope. Svi delovi su proizvedeni u evropskim zemljama tako da mozete biti sigurni u kvalitet narucenog proizvoda.

Selotrazi.com je također dobavljač zahvaljujući kojem ste u mogućnosti zaraditi dodatni novac za dio koji tražite, mnogo jeftinije od originala. Saradjujemo sa mnogim proizvodajcima, tako da Imamo najvecu ponudu orginalinih i zamenskih rezevnih delova za traktore, kombajne i ostale poljoprivredne masine. Orginalni OEM delovi iz ponude se ugradnuju pri prvoj ugradnji u fabrici.Veliki izbor delova za starije masine koje se vise ne proizvode (Original djelove na prvoj montaži u fabrici). Odredjene delove možemo napraviti po porudzbini. Zva sva pitanja i pronalazak resenja slobodno nam se obratite.

Sve proizvode iz ponude takodje mozete naručitit pozivom na telefon ili putem maila ( kontakt Serbia Bosina) na telefon br. +381649034957 ili nam se mozete obratiti putem e_mail a officesrbija@selotrazi.com ili Босна и Херцеговина (Bosna i Hercegovina) +38765579788 officebosna@selotrazi.com Stojimo Vam na raspolaganju.

Otkazivanje kupovine i vracanje robe
Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od isporuke robe, prodavcu javi odustajanje od porudžbine i to na elektronsku adresu: officesrbija@selotrazi.com ili telefonom na broj +381649034957 ili Босна и Херцеговина (Bosna i Hercegovina) +38765579788 officebosna@selotrazi.com. Potrošač može popuniti obrazac za odustanak od ugovora. Potrošač je u obavezi da posle toga robu vrati prodavcu najkasnije 14 dana od pismenog ili telefonskog obaveštenja. Vraćeni proizvodi moraju da budu u originalnoj ambalaži. Neposredne troškove vraćanja robe pokriva kupac. Prodavac vraća celokupnu plaćenu sumu za proizvod, odmah ako je moguće, a najkasnije u roku od 14 dana posle prijema poruke o odustajanju od porudžbine i vraćanja robe. Povrat novca kupcu će se izvršiti na tekući račun naveden u obrascu.

Kupac mora da vrati robu poštom ili putem drugih dostavnih službi na adresu:

Gornja Jajina bb. 16000 Leskovac Serbia

Donja Slatina 16 76237 Donja Slatina Bosnia and Herzegovina

Pre bilo kakvih radnji montaže/podešavanja/ugradnje artikala proverite adekvatnost robe. Povraćaj već montiranih, lakiranih ili oštećenih artikala nije moguć.

Važna uputstva za slanje robe:
• uz proizvode koje vraćate molimo vas da pošaljete popunjen obrazac za odustanak od ugovora
• molimo vas da na odgovarajući način pripremite proizovde za transport da se ne bi oštetili u tokut transporta

Sve cene su iskazane bez uključenim PDV-om i bez dužnosti. Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period.
Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tačni podaci, moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom slučaju, kao i u slučaju da se cena promeni tokom izdavanja porudžbine, prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine i ponuditi mu drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.

One click payment,, u nasoj online prodavnici mozete placati vasim kreditnim i debitnim karticama. Jednostavna i sigurna kupovina

Sve cene su formirane na osnovu trenutnog kursa €. Zadrzavamo pravo promene cena svojih proizvoda shodno trenutnom kursu.

Proizvodi se isporučuju tek nakon plaćanja, unaprijed za robu ako plaćate na račun. Možete vašu narudžbu uplatiti preko banke na naš bankovni račun , takođe možete uplatiti i putem PayPal. Kurirska služba može zatražiti uplatu dodatnog porezа i carine. Nakon izvršenog plaćanja dobit ćete e-mail poštu s brojem vaše pošiljke i link za praćenje pošiljke.

Производи се испоручују тек након плаћања, унапријед за робу ако плаћате на наш банковни рачун,такође можете уплатитити и путем PayPal. Курирска служба може затражити уплату додатног пореза и царине. Након извршеног плаћања добит ћете е-mail пошту с бројем ваше пошиљке и линк за праћење пошиљке.

Ako imate problem s prenosom ili plaćanjem karticom, možete naručitit na račune naših prestavnika u Srbiji i Bosni. Nakon izvršenog prenosa i slanja potvrde na е-mail, mi čemo poslati vašu porudžbinu na naznačenu adresu, dobičete broj putnog računa u prepisci e pošte.

Postanite naš partner i upotpunite svoju ponudu sa najvkvalitetnijim proizvodima iz nase palete. Otvoreni smo za saradnju i pozvivamo partnere koji su spremi da pruze najvisi niso usluga svojim kupcima.

Imate mogućnost da kupujete jeftine rezervne dijelove evropskih marki, uz podršku lokalnog savjetovanja na vašim jezicima i adresu za povratak u vašoj zemlji.

Svi proizvodi koji su u ponudi nase internet prodavnice su potpuno novi bez fizickih i ostalih nedostataka i legalno su dospeli na trziste. Kvar se smatra ostecenjem koje dovodi do toga da proizvod ne ispunjava uslove da se koristi za ono za sta je napravljen.
Moze doci do odstupanja izgleda dospele robe od onog koje se nalazi na fotografijama postavljenim na internet prodavnici, sto nije osnov za reklamaciju. Razlike mogu nastati kao rezultat kompjuterskih podesavanja tj boje, senke, proporcije, proizvodne serije itd.
Sve tekstualne informacije i fotografije proizvoda postavljene u nasoj internet prodavnici zasticene su autorskim pravima. Zabranjeno ih je kopirati i distribuirati, koristiti u komercijalne svrhe i prezentovati ih na drugim web lokacijama bez pristanka prodavca. Sve robne marke i imena se koriste samo za prezentaciju proizvoda i vlasnistvo su proizvodjaca.
Ponuda i cene u internet prodavnici su samo u informativne svrhe i ne odrazavaju se na trenutni inventar.